Natudis beleeft een succesvolle leveranciersdag

Datum: oktober 14, 2013

Donderdag 10 oktober stond voor Natudis in het teken van samenwerking met leveranciers. En daarom werden meer dan 100 enthousiaste leveranciers ontvangen om te horen wat de plannen voor de komende tijd zijn. Na afloop waren de leveranciers zeer enthousiast en complimenteus.  ‘Grote stappen vooruit, een zeer enthousiast team met een duidelijke heldere visie’, waren veel gehoorde opmerkingen van leveranciers.

2014, het jaar van de creativiteit door samenwerking

In 2013 zijn de eerste stappen, samen met ondernemers, gezet in de herpositionering van de groothandel Natudis en de Retail keten Natuurwinkel. Dit heeft geresulteerd in een visie en een bijhorende uitstraling die de komende jaren grote aantrekkingskracht zal hebben op consumenten en ondernemers. De komende tijd zullen de eerste resultaten al zichtbaar worden. Zo zullen een aantal nieuwe Natuurwinkels worden geopend en wordt de nieuwe uitstraling van de formule gepresenteerd. Natudis bekent kleur heeft deze tijdens de leveranciersdag duidelijk laten zien.

Natudis en de Natuurwinkel gaan terug naar haar roots, maar doen dit binnen de context van deze tijd

“In 2014 zullen we de verwachtingen van onze ondernemers en consumenten zullen we overtreffen en onze leveranciers verrassen”, aldus Petra van der Linden. “Het goede moet behouden blijven,  maar we moeten ook oog houden voor de uitdagingen waar onze branche voor staat. En voor mij is er geen betere manier om mooie dingen te realiseren dan door samenwerking. Juist door samenwerking zullen wij als branche creatiever worden en een nog betere fundering voor de toekomst leggen”.Natudis zet de komende tijd in op creativiteit door samenwerking

De ideeën liggen voor het oprapen

De leveranciers werden uitgenodigd om zowel met Natudis, Natuurwinkel als met elkaar te gaan samenwerken. En daar werd al tijdens de middag gehoor aan gegeven. Een ruim aantal leveranciers nodigde vers groothandel Kroon uit om een gezamenlijk project te starten. De zojuist geïntroduceerde ‘van het Land-box’ bood de leveranciers voldoende ideeën om een samenwerking te zoeken. “Wat een energie en wat een goede ideeën heb ik voorbij horen komen”, aldus Peter van der Schoot (business unitmanager Kroon). “De Natudis-ondernemers en medewerkers bruisen van de energie en hebben passie voor natuurvoeding en de natuur. Daar gaan hele mooie dingen uit voort komen!”

Over Natudis

Natudis, gevestigd in Harderwijk, brengt met ruim 30 jaar ervaring een totaal assortiment van biologische voeding op de markt. Met 7.500 producten en 300 leveranciers is Natudis de grootste distributeur van biologische dkw-producten in de Benelux. Onderdeel van Natudis is biologisch versleverancier Kroon, gevestigd in Amsterdam, met een uitgebreid versassortiment van meer dan 1.000 producten. Samen staan Kroon en Natudis voor het grootste assortiment dkw en versproducten voor (natuurvoedings)speciaalzaken, cateraars, restaurants, kinderdagverblijven, scholen en andere grootverbruikers. Natudis exploiteert eveneens de franchiseformule Natuurwinkel, één van de bekendste en oudste natuurvoedingsketens in Nederland. 

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.