Nacht van Bakker Bart groot succes

Datum: maart 13, 2017

Het jubileumjaar van Bakker Bart is op zaterdag 11 maart feestelijk van start gegaan met de ‘Nacht van Bakker Bart’. Ter gelegenheid van het 40-jarig jubileum, openden zestien Bakker Bart winkels in het land tussen 5.00 uur en 7.00 uur hun deuren. Klanten kregen zo de mogelijkheid een bijzonder kijkje te nemen achter de schermen van de bakkerij. Al ruim voor 5.00 uur waren er geïnteresseerden te vinden voor de deuren van de Bakker Bart winkels. De vestigingen in Best, Dronten, Eibergen, Klazienaveen en Meppel waren met meer dan 50 bezoekers in de nachtelijke uren het meest succesvol.

De bakkers van Bakker Bart zijn gepassioneerd en dat merk je. Bakker Marcel Herfkens in Nijmegen aan de Broerstraat liet bijvoorbeeld zien wat er allemaal komt kijken bij het bakken van vers brood. Na een warm onthaal met verse koffie, vertelde hij honderduit over het bakproces en gaf antwoord op alle vragen die bij de klanten leefden. Een van die vragen was hoe lang het duurt voordat het brood op het schap ligt. Daar bleek nog aardig wat werk aan vooraf te gaan, zo legde bakker Marcel Herfkens uit. Het deeg voor het brood van Bakker Bart wordt door het moederbedrijf in Beuningen volgens speciaal Bakker Bart receptuur aan de winkels geleverd. Daarna vindt in de bakkerij het volledige bakproces van rijzen, bakken en decoreren plaats met als resultaat lekker vers brood.

De bakker uit Nijmegen twijfelde geen moment om deel te nemen aan dit evenement: ”Wij krijgen regelmatig het verzoek van klanten of ze even achter mogen kijken in de bakkerij. Ik ben trots op mijn winkel, onze producten en op mijn vak. De liefde voor mijn vak deel ik graag met mijn klanten,” aldus Marcel Herfkens.

Na de rondleiding kregen alle bezoekers nog een overheerlijk vers ontbijtje én een goodiebag vol lekkere bakkersproducten. “Respect voor de bakkers van Bakker Bart, want elke dag om 5.00 uur van start is echt vroeg!”.

 

40 jaar Bakker Bart

De bakkers van Bakker Bart staan voor dag en dauw op om voor ons het lekkerste verse brood te bakken. Het jubileumjaar en deze activiteit zien de deelnemende bakkers dan ook als een bekroning op hun werk.

Franchiseorganisatie Bart’s Retail B.V. opende veertig jaar geleden de eerste Bakker Bart in Nijmegen en groeide in de afgelopen jaren door naar meer dan 170 winkels, die verdeeld zijn over het hele land. Bakker Bart-winkels hebben als uniek kenmerk dat uitsluitend gebruik wordt gemaakt van vers deeg, waarmee dagelijks verse broodproducten worden gebakken in de winkels zelf. Bij Bakker Bart koop je broodproducten voor thuis maar je kunt er ook terecht voor een lekker ontbijt, een heerlijke lunch of een verse warme snack. Naast de Nacht van Bakker Bart organiseert Bakker Bart dit jaar tal van andere activiteiten voor groot en klein.

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.