Multimate Oirschot wint Multimate Merkprijs

Datum: oktober 23, 2012

Multimate Oirschot is de winnaar van de Multimate Merkprijs 2012. De medewerkers van deze vestiging namen de bijbehorende trofee op 17 oktober in ontvangst tijdens de Merk Ambassadeurs Dag. “Multimate Oirschot streefde de overige Multimate Bouwmarkten voorbij op het gebied van presentatie en communicatie door veel aandacht te besteden aan actie- en seizoenspresentatie in de bouwmarkt. Bovendien zorgt de klantvriendelijke, hulpvaardige houding van de medewerkers ervoor dat deze vestiging de gemaksbelofte van Multimate Bouwmarkt op alle vlakken waarmaakt”, aldus de jury. De winnende vestiging werd bekendgemaakt tijdens de Merk Ambassadeurs Dag, die Multimate organiseerde om medewerkers van Multimate Bouwmarkten te inspireren en de kans te geven te leren van collega’s en professionals.

Bron: Franchiseplus.nl
Link: http://franchiseplus.nl/nieuws/Multimate-Oirschot-wint-Multimate-Merkprijs.html

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWSGratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.