Multicopy weer terug in Tilburg

Datum: juli 12, 2016

Multicopy The Communication Company is terug in Tilburg en sinds kort gevestigd in de mooie leerfabriek in Oisterwijk. Ondernemers-duo Sharon Wurms en Gert Jan ten Klei: “Zeker nu de recessie voorbij is, liggen er weer volop kansen voor het MKB en organisaties om te groeien. Maar niets is meer wat het was. Ook communicatie niet. Juist daarom is er behoefte aan communicatiebedrijven die laagdrempelig een totaalpakket aan moderne, innovatieve communicatiediensten bieden. En dat is precies wat wij doen als Multicopy The Communication Company.”

Bij Multicopy The Communication Company werkt een team jonge professionals. Zij worden gesteund door de landelijke Multicopy-organisatie die met zo’n 70 zelfstandige vestigingen de communicatie verzorgt voor zo’n 50.000 bedrijven in het MKB.

Breed pakket

Multicopy The Communication Company drukt en print dus van oudsher, maar doet inmiddels veel meer. Wurms: “Allereerst zijn we sterk in advies en design. Daar begint alles mee. We zijn sterk in Direct Mail. Van adressenbestanden tot het maken en versturen van superpersoonlijke mailings. In print, maar net zo goed als e-mailings. We bouwen websites en apps, we zijn gespecialiseerd in sign. “Om op te vallen tussen de concurrenten moet je gezien worden. Wij maken bijvoorbeeld gevelreclame, autobelettering en carwraps, vlaggen, banners en zelfs complete presentatiewanden en beursstands. We leveren bedrijfskleding en promotionele artikelen en printen zelfs in 3D voor zakelijke toepassingen.”

Klantdoelen centraal

Sharon Wurms: “We adviseren dus helemaal middelenonafhankelijk. We zijn geen drukker die alleen maar drukwerk adviseert. We maken ook digitale communicatie. Waar het om gaat is dat wij onze klanten zo snel, efficiënt en effectief hun doelen willen laten realiseren.”

Terug in Tilburg

Gert Jan ten Klei besluit: “We zijn blij dat we weer terug zijn in Tilburg. Experts zeggen dat het MKB de motor van de economie is. Wij zijn graag de communicatieolie om die motor optimaal te laten presteren.”

Multicopy The Communication Company | Tilburg is gevestigd in de leerfabriek in Oisterwijk. Bron: FranchiseFormules.NL

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.