Multicopy verder als Multicopy The Communication Company

Datum: januari 4, 2016

Multicopy gaat 2016 in met een geheel vernieuwde huisstijl die duidelijk maakt dat Multicopy veel meer doet dan drukken en printen. Het nieuwe logo maakt duidelijk dat Multicopy als Multicopy The Communication Company sterk de toekomst ingaat.

Annette Dales, directeur van Multicopy: “Tijdens de recessie hebben we een grote transitie doorgemaakt. We zagen dat druk- en printwerk blijvend onder druk kwamen te staan. Minder opdrachten, kleinere oplagen en een niet aflatende prijsdruk zorgden voor een kaalslag onder traditionele grafische bedrijven. Wij wilden – zoals we wel vaker hebben gedaan in onze bijna 45-jarige historie – de bakens op tijd verzetten.

“Voor onze 50.000 actieve zakelijke mkb-klanten wilden we méér worden dan drukker. We wilden hun allround communicatiepartner worden. Dus ook voor advies en design. Voor DM en signing. Voor websites en apps, voor promotionele artikelen en digitale publicaties.”

Dales vervolgt: “Zo’n verandering gaat niet vanzelf en van vandaag op morgen. We hebben geïnvesteerd in kennis en opleidingen. Maar ook in het vinden van de beste partners om ons doel te bereiken en ook de kwaliteit te leveren die we willen. En nu is het tijd om ook luid en duidelijk naar buiten te treden. Met een nieuwe huisstijl die duidelijk maakt wat we doen.”

Multicopy heet voortaan Multicopy The Communication Company. Zo staat het ook voluit in het logo. Dales: “Het is een lange naam, maar het zegt precies wat we doen. Wij zijn een communicatiebedrijf. Laagdrempelig, compleet en professioneel. Wij willen dat onze klanten alle kansen pakken die de huidige markt hen geeft. Met effectieve en eigentijdse communicatie. Waarbij Multicopy alles regelt van A t/m Z. Daarin zit toekomst.

“De oude tijden komen niet terug en daarom is het zaak zo snel mogelijk aan te sluiten bij de behoeftes van de nieuwe tijden. Dat is ook de kracht van de formule. We zijn met zo’n 70 bedrijven zodat we ook echt een vuist kunnen maken. We leren van elkaar, we hebben de schaalgrootte om te investeren in onszelf en we hebben de gezamenlijke ambitie van zo’n 50 echte ondernemers in de keten. Dan kun je ook een verschil maken als Multicopy The Communication Company.”

 

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.