Multicopy terug in Hilversum als Multicopy The Communication Company

Datum: oktober 6, 2016

Sinds 3 oktober is Multicopy weer terug in Hilversum. Ondernemers Aina Cooke en Anneke van Roemburg openden aan de Emmastraat 11 Multicopy The Communication Company. Allround communicatieondersteuners voor het mkb.

Aina Cooke: “We zijn niet meer de drukker en copyshop van vroeger. Natuurlijk drukken en printen we nog steeds, maar we doen zoveel meer. We adviseren, ontwerpen, maken en regelen eigenlijk alles op het gebied van eigentijdse communicatie. Van huisstijl tot gevelreclame, van website tot apps, van direct mailings tot e-mailcampagnes, van autoreclame tot bedrijfskleding en promotionele artikelen. Dat doen we primair voor kleine en middelgrote bedrijven. Dus ook in kleine oplagen en binnen elk budget.”

Totaaloplossingen

Anneke van Roemburg: “Er is de laatste jaren heel veel veranderd als het om communicatie gaat. Wij maken al die nieuwe communicatievormen breed bereikbaar als een totaaloplossing. We regelen het allemaal. Of het nu gaat om beter opvallen tussen concurrenten, het vinden van nieuwe klanten of het krijgen van meer business van bestaande klanten.”

Aina Cooke, die eerder in Engeland een eigen grafisch bedrijf had: “Het is goed om weer terug te zijn in Hilversum. Sinds jaar en dag was Multicopy hier actief tot het overlijden van de vorige ondernemer. Het heeft even geduurd, maar nu zijn we er weer. Met heel veel nieuwe diensten en vooral ook een erg grote ambitie. Want als het onze klanten goed gaat, dan gaat het ook met ons goed.”

Multicopy The Communication Company zit aan de Emmastraat 11. Meer weten over wat ze allemaal kunnen en doen? Kijk op www.multicopy.nl/hilversum.

Anneke van Roemburg (links) en Aina Cooke (midden) ondertekenen het franchisecontract met Annette Dales, directeur Multicopy The Communication Company. Bron: FranchiseFormules.NL


Over Multicopy The Communication Company

Multicopy The Communication Company is al bijna 45 jaar de communicatieondersteuner van ruim 50.000 bedrijven en organisaties in het midden- en kleinbedrijf. Met zo’n 70 vestigingen in Nederland maakt Multicopy deel uit van Franchise Services Europe dat op haar plaats weer onderdeel uitmaakt van Franchise Services, Inc. Franchise Services is de grootste franchiseketen ter wereld op het gebied van grafische communicatieoplossingen.

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.