Multicopy start communicatieblog met Adjiedj Bakas

Datum: maart 1, 2016

Multicopy The Communication Company is samen met de bekende trendwatcher Adjiedj Bakas een communicatieblog gestart dat speciaal gericht is op kleine en middelgrote bedrijven en organisaties. Het blog, www.communicatietrends.nl, is inmiddels live.

Adjiedj Bakas: “Trends geven richting aan wat je als ondernemer zou moeten doen. De laatste jaren hebben we gezien hoe snel alles verandert. Er is een nieuw normaal ontstaan, waarbij één ding zeker is: wat vandaag succes brengt, kan morgen al achterhaald zijn.”

Communicatietrends

Bakas: “Die verandering speelt zich ook af als het gaat om de manier waarop bedrijven reclame maken. Social media, netwerken, apps, big data… het hoort in de communicatiemix van elke ondernemer. Groot en klein. Zeker ook omdat het via bedrijven als Multicopy ook allemaal erg bereikbaar en betaalbaar is geworden.”

Multicopy directeur Annette Dales: “Wij willen toegevoegde waarde bieden in communicatie. Daarom zijn wij dit blog gestart omdat we heel veel trends signaleren, maar ook meteen praktische informatie erbij geven. Met tips, cases en veel meer. Eigenlijk zou elke ondernemer ons blog minstens twee, drie keer per maand moeten bezoeken als inspiratie.”

Adjiedj Bakas: “Voor mij is dit ook een geweldig platform door de samenwerking met Multicopy. Normaal signaleer ik trends, maar met het blog is de stap naar de implementatie via Multicopy maar heel klein. Het is de combinatie van signaleren, inspireren en oplossen dat het blog zo bijzonder maakt.”

Nieuwe website

Annette Dales: “Met het blog hebben we ook meteen een nieuwe website voor Multicopy geïntroduceerd: www.multicopy.nl. Met de praktische oplossingen die we onze klanten bieden. Bijvoorbeeld wat je samen met Multicopy kunt doen als je nieuwe klanten zoekt. Of meer business uit je relaties wilt halen. Of extra op wilt vallen tussen de concurrentie. Het zijn allemaal stappen die we zetten als het nieuwe Multicopy. Multicopy The Communication Company.”

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.