MultiCopy Parkstad neemt grafische bedrijven over

Datum: juni 1, 2015

MultiCopy Parkstad | The Communication Company heeft de twee MultiCopy-bedrijven in Venlo en Venray en signbedrijf Antwan in Landgraaf overgenomen. Hierdoor ontstaat één van de belangrijkste spelers op het gebied van allround communicatieve dienstverlening aan Limburgse bedrijven en organisaties. Bij de groep werken nu in totaal 60 mensen.

Directeur-eigenaar Ralph Hundscheid: “Wij zijn een 100% Limburgs bedrijf dat ook graag voor Limburgse bedrijven en organisaties werkt. Wij zijn nu in de hele provincie vertegenwoordigd en kunnen onze relaties alle eigentijdse communicatieoplossingen bieden zodat ze alle kansen kunnen pakken die er nu, na de crisis, weer zijn.”

Brede dienstverlening

Ralph Hundscheid: “Traditionele drukkerijen hebben het moeilijk. Daarom bieden wij de breedte aan als het gaat om communicatie. Van advies en design tot druk en print. Maar ook websites en apps, crossmedia campagnes, bedrijfskleding, beursstands, gevel- en autoreclame, gepersonaliseerde direct mailings, vlaggen en veel meer. Wij bieden totaaloplossingen waarmee – zorgenvrij – doelstellingen kunnen worden bereikt. Daar ligt de toekomst.”

Sociale rol

Hundscheid: “De NLW Groep in Noord-Limburg is van oudsher actief in de sociale werkgelegenheid. Eén van hun activiteiten was de inzet van mensen met een arbeidsbeperking in de grafische dienstverlening. Die sociale plicht willen wij natuurlijk blijven vervullen. Maar onze primaire focus ligt op het bieden van professionele oplossingen. Daarom investeren wij in de beste vakmensen. Op het gebied van advies, creatie maar ook innovatieve productie. Onze focus ligt op die dienstverlening, waarbij wij tegelijkertijd een belangrijk deel van het productiewerk kunnen bieden aan mensen met een beperking. Dat is win-win voor iedereen.”

Regionaal

Hundscheid: “Ik ben Limburger, mijn team bestaat uit Limburgers en ons hart ligt in Limburg. Juist daarom ben ik zo blij dat we nu onze dienstverlening in heel Limburg aan kunnen bieden. Professioneel, betrokken en vooral ook bereikbaar. Ook kleinere organisaties kunnen werken met apps, dialoogcommunicatie, actiewebsites, eigen bedrijfskleding en veel meer. Gelukkig hoeft dat allemaal niet meer zo duur te zijn, hoeft het niet in grote aantallen gemaakt te worden en heb je geen specifieke kennis nodig. Als MultiCopy | The Communication Company regelen we dat graag.”

Ook wordt het bekende signbedrijf Antwan in Landgraaf toegevoegd aan de organisatie. “Want echte vakmannen met hart voor hun werk, kunnen we er altijd bij hebben”, zo zegt Hundscheid.

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.