MultiCopy m4: nieuwe klanten vangen met communicatie

Datum: oktober 10, 2012

MultiCopy verspreidt vanaf deze week het tiende nummer van haar m4 MKB Marketing Magazine onder 200.000 beslissers bij kleine- en middelgrote bedrijven en organisaties. Het nummer staat dit keer helemaal in het teken van New Business Communicatie.

Nieuwe klanten vinden, binden en houden is in deze recessietijd extra belangrijk om succesvol te ondernemen. Communicatie is daarbij essentieel. In het magazine staan dan ook interviews en artikelen van topexperts op dit gebied. Zoals netwerkgoeroe Jochem Klijn over hoe je succesvol klanten kunt vinden door net even iets slimmer te netwerken. Bestsellerauteur Jeroen Bertrams geeft adviezen over hoe social media kunnen werken bij het vinden van nieuwe omzet. En specialisten van Cendris vertellen hoe je niet alleen je beste klanten kunt analyseren, maar ook meer adressen kunt krijgen van prospects die precies dezelfde profielen hebben als je bestaande topklanten.

Evert Santegoeds
Privé hoofdredacteur en Shownieuws presentator Evert Santegoeds vertelt hoe zijn continue jacht op nieuwe lezers in elkaar zit en de mannen achter het wc-winkelconcept 2theloo delen hun tips over hoe je ook in de huidige tijd succesvol kunt zijn door in te spelen op de echte behoeften van de doelgroep.

m4 staat boordevol informatie, maar ook hoe samen met MultiCopy | The Communication Company new business communicatie gemakkelijk en doeltreffend kan worden gerealiseerd.

In totaal zijn er met 10 nummers nu al 2 miljoen m4’s door MultiCopy verspreid. Elke uitgave gaat over een communicatievorm waarin MultiCopy iets kan betekenen. Zo rekent MultiCopy af met haar oude imago en laat het zien welke toegevoegde communicatiewaarde kan worden geleverd. Elk nummer kan ook gratis worden afgehaald bij een van de 75 vestigingen. Daarnaast kan het als gratis iPad App. worden gedownload uit de Apple Store.

Bron: Franchise Services Europe

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWSGratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.