MultiCopy breidt totaalaanbod uit met apps

Datum: februari 20, 2015

MultiCopy | The Communication Company is een samenwerking aangegaan met JMango360. Met JMango360 maakt MultiCopy nu ook smartphone apps voor haar zakelijke klanten. Interactieve, mobiele communicatie is een van de snelst groeiende marketingdiensten. De mogelijkheden hiervan waren tot voor kort voorbehouden aan grotere bedrijven, maar door de introductie van deze diensten door MultiCopy, is ook deze communicatievorm betaalbaar – en dus bereikbaar – geworden voor kleinere en middelgrote organisaties.

Onderdeel van een totaaloplossing

MultiCopy | The Communication Company helpt bedrijven en organisaties met effectief en succesvol communiceren met hun doelgroepen. Een app kan onderdeel zijn van een totaaloplossing. MultiCopy zorgt voor de ontwikkeling en uitvoering van de apps van idee tot publicatie in de app stores.

Koning & Hartman is een van de klanten waarvoor MultiCopy op dit moment een app ontwikkelt. Rowena Ladeur,Samen met het bedrijf JMango360 maakt MultiCopy nu ook smartphone apps voor haar zakelijke klanten. Bron: FranchiseFormules.NL Marketing Manager Koning & Hartman: “Ook voor technologiebedrijf Koning & Hartman wordt het mobiele kanaal steeds belangrijker. We zijn zeer te spreken over onze partner MultiCopy die een app voor ons ontwikkelt ter ondersteuning van onze dienstverlening en klanttevredenheid. Onze eerste app voor klanten gaat binnenkort live en naar verwachting zullen er nog vele volgen”.

Communicatieondersteuner

MultiCopy | The Communication Company biedt als communicatieondersteuner totaaloplossingen aan het MKB. Van advies en design tot druk en print; van crossmediacampagnes tot gevel- en autoreclame. Van beurspresentaties tot bedrijfskleding en promotionele artikelen. Van direct mailings tot vlaggen en billboards. En nu dus ook apps.

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.