MultiCopy Breda | The Communication Company in nieuwe handen

Datum: april 2, 2014

MultiCopy Breda is met ingang van 1 april overgenomen door ondernemer Edgar Otte. MultiCopy Breda is hiermee zijn derde MultiCopy vestiging. Eigenaar Edgar Otte: “Al vele jaren hebben we MultiCopy Dordrecht en MultiCopy Spijkenisse. Door de toevoeging van een derde vestiging zijn wij in staat om onze opdrachtgevers méér communicatieondersteuning te bieden, meer diensten te leveren en vooral ook nog flexibeler te opereren.”

Breed dienstenpakket

Edgar Otte: “We werken in turbulente tijden waarbij opdrachtgevers steeds meer toegevoegde communicatiewaarde willen. Zij vragen om totaaloplossingen die verdergaan dan druk- en printwerk alleen. En daarvoor zijn zij bij MultiCopy | The Communication Company aan het juiste adres.Van huisstijlmanagement tot websites, van crossmedia tot totale mailingproductie, van beurspresentaties tot promotionele acties, van mobile sites tot bedrijfskleding… we maken het allemaal.”

MultiCopy Breda | The Communication Company zit aan de Konijnenberg 43 en is bereikbaar op telefoonnummer 076 – 578 09 00.

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.