MultiCopy Assen bestaat 25 jaar

Datum: september 17, 2015

MultiCopy Assen bestaat 25 jaar. Een belangrijk jubileum, maar belangrijker is dat MultiCopy in die 25 jaar is uitgegroeid van een drukkerij en printcentrum naar een allround communicatiebedrijf. MultiCopy is al lang niet meer de copyshop van vroeger, maar MultiCopy | The Communication Company met een breed assortiment aan communicatiediensten en -producten.

Ondernemer Danny van Dorst: “We zijn echt de communicatiepartner van veel bedrijven in Assen en omgeving. Daar doen we (bijna) alles voor. Van advies en ontwerp tot druk- en printwerk en sign. Van direct mailings tot promotionele artikelen, van websites tot mobile apps, van bedrijfskleding tot autoreclame, van e-mailcampagnes tot noem maar op.”

Snel en flexibel

Van Dorst: ”Omdat we ons juist op kleinere en middelgrote bedrijven en organisaties richten, zijn we betaalbaar, leveren ook kleine oplagen en zijn erg snel. We spreken zelf de taal van de ondernemers en begrijpen hun wensen. Juist hierdoor wordt geïntegreerde communicatie – of crossmedia – voor iedereen bereikbaar. Juist nu er na de recessie weer veel kansen voor bedrijven zijn.”

Sterk in sign

“We zijn ook erg gespecialiseerd in signprojecten”, vervolgt Danny van Dorst. “We leveren totaaloplossingen voor autoreclame, voor gevelreclame, vlaggen en banieren, posters, billboards en veel meer. Zelfs complete beursstands en museumtentoonstellingen maken we. Zoals alle sign in het Drents Museum.”

Van Dorst: “Bij ons gaat advies, design en uitvoering hand-in-hand. Dat leidt tot goed samenspel met de opdrachtgevers en we weten dat wat we voorstellen ook uitvoerbaar is en past binnen een budget. Dat scheelt in teleurstellingen, in snelheid van schakelen en dus in effectiviteit.”

Jubileum

Danny van Dorst is de tweede eigenaar van MultiCopy in Assen. Samen met zijn team van adviseurs, vormgevers en productiemedewerkers maakte hij de grote slag naar een modern communicatiebedrijf.

“Drukken en printen doen we natuurlijk nog steeds, maar we doen zoveel meer. Dat willen we tijdens ons jubileumjaar erg laten merken. Iedereen is welkom voor een advies en we zullen regelmatig leuke aanbiedingen doen. Ieder bedrijf en elke organisatie is welkom. Wij staan klaar om het bedrijfsleven in Assen te blijven verrassen.”

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.