Mr. Leslie Clement versterkt team AG Hart Advocaten

Datum: augustus 6, 2013

Nadat AG Hart Advocaten & Adviseurs de samenwerking met mr. Kees Bothof per 1 juli 2013 had beëindigd heeft laatstgenoemde per 1 augustus weer een nieuwe betrekking gevonden bij het Amsterdamse kantoor Greenberg Traurig. Bothof zal daar als jurist (of councel) werkzaam zijn. Mr. Leslie Clement (inzet) is in dat kader per 1 juli 2013 bij AG Hart Advocaten & Adviseurs in dienst getreden en richt zich binnen het kantoor voornamelijk op E-commerce en Intellectueel Eigendomsrecht. Voordat mr. Clement bij AG Hart in dienst trad is hij ondermeer een aantal jaren werkzaam geweest bij een in franchise gespecialiseerd advocatenkantoor en een grote IT-onderneming. Daar begeleidde hij (onder andere) E-commerce projecten en adviseerde intern en extern over juridische aspecten van e-commerce in het algemeen en webshops in het bijzonder.

Mr. Leslie Clement is per 1 juli 2013 bij AG Hart  Advocaten & Adviseurs in dienst getreden

Het team van de in franchise en retail gespecialiseerde praktijk van AG Hart Advocaten & Adviseurs is inmiddels uitgegroeid tot 16 personen.

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWSGratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.