Morgen vindt de 6e FranchiseFormules Netwerkmiddag plaats

Datum: februari 17, 2016

Morgen vindt in Hotel New York in Rotterdam de FranchiseFormules Netwerkmiddag plaats. In de 6e editie van de Netwerkmiddag krijgt u veel nieuwe informatie, interessante tips en relevante stellingen voorgelegd over het centrale thema ‘Crowdfunding & Franchise’Onder het motto: “Alleen ga je sneller, maar samen kom je verder!” krijgt u praktisch toepasbare informatie aangereikt waar u direct mee aan de slag kunt met uw formule management.

Onze deskundige sprekers gaan u ongetwijfeld aan het denken zetten over alle nieuwe (alternatieve) financieringsmogelijkheden die in zeer kort tijdsbestek op de markt zijn ontstaan.

Ook het netwerken, kennismaken én kennisdelen met collega-professionals uit de franchisebranche in een aangename omgeving staat centraal op de Netwerkmiddag. Een uitgebreid lunchbuffet vooraf en de borrel na afloop zijn bij de deelnameprijs inbegrepen.


Voorlopige deelnemerslijst

FranchiseFormules.NL is de organisator en gastheer van de 6e FranchiseFormules Netwerkmiddag. U kunt kennis maken met al onze partners tijdens de middag. Ook is er een lijstje met genodigden die u tegen zult komen in de zaal, waaronder (vertegenwoordigers van) de sprekers, sponsoren, belangenvereniging NFV en bepaalde franchisemedia.

Het voorlopige deelnemersveld ziet er als volgt uit:   

– AG Hart Advocaten & Adviseurs;De 6e FranchiseFormules Netwerkmiddag vindt plaats op 18 Februari 2016 in hotel New York in Rotterdam en zal geheel gewijd zijn aan het thema ‘Crowdfunding & Franchise’. Bron: FranchiseFormules.NL
– Bailine Nederland;
– Capital Circle;
– DATA-collectief;
– De Hypotheker;
– Domica
– fit20;
– Franchise+;
– Franchise Connect;
– Intersport;
– The Athlete’s Foot;
– Runnersworld;
– European Franchise Consultants;
– GMS Netherlands;
– JongeRaven / SterkeRaven;
– MCR Retailminds;
– Medigroup;
– MOVE Retail;
– Nederlandse Expert Groep;
– Nederlandse Franchise Vereniging;
– Netwerq;
– Sculpture Hospitality;
– S.S.Z. / Pedagoog op Lokatie;
– SNS Bank;
– Retailarchitects;
– RvR Retailspecialisten;
– Symbid;
– PCorporation.

Inschrijving voor deelname verloopt via de event website www.Netwerkmiddag.nl.

Bent u NFV-lid, klant bij FranchiseFormules.NL of Franchise+ dan kunt u tegen gereduceerd tarief deelnemen aan de middag. 

 

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.