Mooie unit te huur in WC Bilgaard in Leeuwarden

Datum: november 29, 2016

Middenin het populaire winkelcentrum Bilgaard in Leeuwarden staat aan de Bilgaardpassage 29 nog deze horeca-/winkelunit te huur van in totaal 108 m² oppervlakte. 

Partijen als Hema, Blokker, Ami Kappers, DA, Hans Anders, Zeeman, Pearle, Subway, TAKKO Fashion, Zeeman, Albert Heijn, Aldi, Mitra, Kruidvat, Action en Gall & Gall zijn u voorgegaan!

De winkelruimte wordt als casco verhuurd en is 24 uur per dag 7 dagen per week toegankelijk. Er kan via de achterzijde bevoorraad worden (beveiligde achteringang).

Huurprijs, voorwaarden en aanvaarding: in persoonlijk overleg, doch kan spoedig.

Voor meer informatie en/of een bezichtiging kunt u direct contact opnemen met de eigenaar van de unit, dhr. Theo Copini op tel.nr. 058-2125221.

Bekijk beneden meer foto’s van de unit en op bijgaande url een aantal impressies / foto’s van het Winkelcentrum Bilgaard.

 

Frontzijde van de unit aan Bilgaardpassage 29 in Leeuwarden. Bron: FranchiseFormules.NL

Binnenzijde van de unit aan de Bilgaardpassage 29 in Leeuwarden. Bron: FranchiseFormules.NL

Beveiligde achterzijde / bevoorradingsruimte van de unit aan de Bilgaardpassage 29 in Leeuwarden. Bron: FranchiseFormules.NL

 

 


Leeuwarden: speciaal voor franchisegevers en franchisenemers


Leeuwarden is de hoofdstad van de Nederlandse provincie Friesland en van de gelijknamige gemeente Leeuwarden en telt 108.085 inwoners. Leeuwarden is onlangs verkozen tot 
Culturele Hoofdstad van Europa in 2018.


')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.