Mooi Parfumerie opent 50e winkel in 5 jaar

Datum: december 9, 2012

Op 22 november heeft Mooi Parfumerie 2 winkels op dezelfde dag geopend in Rosmalen en Elst. In 5 jaar tijd heeft Mooi 50 winkels geopend. Mooi is het afgelopen jaar met 12 winkels gegroeid. Met name door de samenwerking met DA is de groei versneld. DA en Mooi hebben gezamenlijk een nieuw concept ontwikkeld genaamd DA + Mooi Parfumerie. “Dit concept spreekt veel ondernemers aan, zowel bestaande DA ondernemers als ondernemers die bij een andere organisatie zijn aangesloten”, aldus een woordvoerder van Mooi Parfumerie. Van de 50 Mooi Parfumerie winkels zijn er momenteel 6 DA + Mooi en 2 station winkels op Amsterdam CS en Leiden CS.

Bron: Franchiseplus.nl
Link: http://franchiseplus.nl/nieuws/Mooi-Parfumerie-opent-50e-winkel-in-5-jaar.html

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWSGratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.