Monkey Town opent in Breda

Datum: februari 5, 2013

Franchiseorganisatie Monkey Town Indoorspeelparadijzen heeft ditmaal een vestiging geopend in Breda. Deze vestiging gevestigd onder de rook van het gezellige centrum bevindt zich op de tramsingel 48 in Breda en opende op tweede kerstdag.

“Er is gedurende vijf weken met man en macht gewerkt om de vestiging op tijd op te leveren,” aldus een tevreden franchisegever Edwin Groot. “Kinderen en hun ouders genieten volop van dit mooie speelparadijs. Opvallend is dat de pui van het gehele pand voor 95% uit glas bestaat waardoor je een mooie licht inval hebt. Deze uitbreiding in Brabant past goed in de strategie die Monkey Town voor ogen heeft om de landelijke dekking verder uit te breiden met soft franchise.

Bron: Denationalefranchisegids.nl
Link: http://www.denationalefranchisegids.nl/firstfranchise/Dinsdag_5_februari_2013.htm#monkeyfranchise

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.