Monique Schuurmans en Peter Verhaar in RvA Straetus Nederland

Datum: oktober 19, 2015

Monique Schuurmans en Peter Verhaar treden per 1 november 2015 toe tot de nieuw ingestelde Raad van Advies van Straetus Nederland BV. Monique Schuurmans is directeur van Scout, een adviesbureau op het gebied van Franchise. Ze vervulde hiervoor een belangrijke rol binnen franchiseorganisatie Olympia als operationeel directeur. Monique Schuurmans, directeur van Scout, treedt toe tot de Raad van Advies van Straetus Incasso. Bron: FranchiseFormules.NL

Peter Verhaar is al jaren actief in de financiële wereld, met name bekend als co-founder van Alex Beleggingsbank en daarnaast is Peter een graag geziene gast bij de radio en televisie.

De benoeming van Schuurmans en Verhaar tot de Raad van Advies is de eerste stap naar de inrichting van een volwaardige adviesraad van Straetus Nederland. Crijn Janssen en Dennis Kuipers die samen de directie vormen van Straetus Nederland willen daarmee de kwaliteit en kwantiteit van de dienstverlening van het bedrijf verder ontwikkelen.

Crijn Janssen “Met Straetus maken we enorme stappen. Er is steeds meer behoefte bij bedrijven naar een sterke lokale incassopartner. Monique heeft bijzondere kennis en ervaring op het terrein van franchise en Peter is een expert op het gebied van financiën en ondernemen.”

 Straetus verwacht in 2016 nog enkele leden aan haar Raad van Advies toe te voegen.

Peter Verhaar, co-founder van Alex Beleggingsbank, treedt toe tot de Raad van Advies van Straetus Incasso. Bron: FranchiseFormules.NL

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.