Money 4 Products op franchisebeurs Onderneem ’t!

Datum: februari 6, 2015

Franchisenemer worden bij de snelgroeiende formule Money 4 Products? Bezoek dan hun stand op de 12e editie van de Franchise & Formule Beurs Onderneem ‘t! in Expo Hoevelaken. Money 4 Products staat met een stand op deze beurs omdat ze graag in contact komen met potentiële franchisenemers door heel Nederland. Ben je geïnteresseerd om franchisenemer te worden, bezoek dan de Onderneem ‘t! beurs op vrijdag 10 of zaterdag 11 april.Bezoek de formule Money 4 Products op franchisebeurs Onderneem 't! op 10 en 11 April 2015 in Hoevelaken. Bron: FranchiseFormules.NL

Op de beursvloer zijn ook twee seminarruimtes waar voortdurend voorlichting wordt gegeven. Door de inzet van kleinschalige seminars door franchisegevers en door specialisten uit diverse disciplines kun je geïnformeerd worden over de ins & outs van het franchisen.

Kijk voor meer informatie en gratis entreekaarten op: www.ikwordondernemer.nl.

Graag tot ziens tijdens de Onderneem ‘t! beurs.

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.