Mijn eigen Lijn opent nieuwe vestigingen

Datum: februari 15, 2012

Onlangs zijn er 3 nieuwe vestigingen geopend van de afslankformule Mijn eigen Lijn; deze vestigingen bevinden zich in Edam-Volendam, Hellevoetsluis en Vlijmen. De nieuwe franchiseneemsters zijn respectievelijk Eveline Joppe (Edam-Volendam), Ellen den Ouden (Hellevoetsluis) en Sandra van Schijndel (Vlijmen). ”We groeien in aantal vestigingen en helpen zowel mannen, vrouwen en kinderen snel en verantwoord naar gezond gewicht! De bedoeling is dat we dit jaar voor nog meerdere vestigingen in verschillende regio’s gaan”, aldus José van den Hoven, eigenaar van de formule.

Bron: Franchiseplus
Link: http://franchiseplus.nl/nieuws/Mijn-eigen-Lijn-opent-nieuwe-vestigingen.html 

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.