Mijlpaal voor Domino’s Pizza

Datum: juli 3, 2012

Vorige week opende in Maarssen een nieuwe vestiging van Domino’s Pizza, de franchisenemer hiervan is Niels van de Zwet. Zaterdag 30 juni opende alweer de 120e vestiging in Nederland, waarmee het totaal geopende aantal vestigingen in dit jaar op 11 komt.

Nog voor het einde van het jaar moet het aantal nieuwe winkels nog significant hoger. ‘We zijn op dit moment hard aan het groeien’ zegt Ronald Dekker Development Director bij Domino’s Pizza Nederland. ‘Komend half jaar zullen er zowel eigen vestigingen als franchise vestigingen openen door heel Nederland’. Deze kansen zullen wij in de komende jaren ook absoluut optimaal gaan benutten’.

Bron: Denationalefranchisegids.nl
Link: http://www.denationalefranchisegids.nl/firstfranchise/Dinsdag_3_juli_2012.htm#mijpaal_dominos 

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.