Michiel Smudde nieuwe franchisepartner Thexton Armstrong

Datum: mei 3, 2017

Michiel Smudde (inzet) is de nieuwste aanwinst van managementadviesbureau Thexton Armstrong. Als franchisepartner gaat hij o.a. ‘winstlekkage’ bij MKB bedrijven te lijf en realiseert hij structurele verbeteringen. Michiel heeft tijdens zijn loopbaan zowel sales- als management- en directiefuncties vervuld, binnen diverse familiebedrijven en branches. Daarnaast heeft hij aan het roer gestaan van zijn eigen bedrijf; een etikettendrukkerij. Hier heeft hij ruime ervaring opgedaan op operationeel en strategisch niveau. Na ruim achttien jaar ervaring op te hebben gedaan binnen familiebedrijven, was het voor Michiel tijd voor een nieuwe uitdaging. 

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.