Metamorfose voor AMI Kappers

Datum: februari 28, 2014

Hollandse, degelijke kwaliteit in combinatie met trendy design. Dit voorjaar ondergaan verschillende salons van AMI Kappers een complete metamorfose. Hiervoor werd het open en ambachtelijke karakter van AMI Kappers vertaald naar een elegant interieur met een retro chique tintje. Het resultaat: de vertrouwde AMI uistraling, maar in een geheel nieuw jasje. Voor Gerben ter Avest, kapper en eigenaar van AMI Kappers, gaat herkenbaarheid en vernieuwing hand in hand. “Onze winkels hebben te allen tijde een open uitstraling met een ambachtelijk karakter. We mogen gezien worden. In ons werk, als salon en door middel van onze producten. Daar zijn we trots op! Door het ‘open keuken’ idee zien collega’s elkaar aan het werk en zien klanten wat er gebeurt. Dit vormt al jaren onze basis. Af en toe verdient deze basis echter een vernieuwing. Daarom kiest het AMI Huis om de zoveel jaar voor een nieuwe styling van de salons.”

Salons Ami Kappers ondergaan metamorfose

 

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.