Met International Art School heb ik van mijn hobby mijn werk kunnen maken

Datum: november 24, 2016

‘Aicheline Everts heeft echt een passie voor het vak’, aldus franchisegever Richard Smal. Aicheline Everts is per april actief als franchisenemer voor International Art School in de regio Almere. “Ik ben al een aantal maanden bezig met de opstart en per 11 oktober gaan de lessen echt beginnen.”

De franchisenemer was voorheen meer dan 30 jaar actief in een administratieve functie, maar vanwege haar passie voor kunst en creativiteit koos Everts voor het franchisen bij International Art School. “Ik voelde gelijk een connectie met het concept. Door middel van creativiteit je hoofd leeg kunnen maken en even afstand nemen van de alledaagse zaken, dat is waar ik naar op zoek was”, aldus Everts.

Het proces van besluiten om te gaan franchisen naar het daadwerkelijk starten was niet altijd even makkelijk voor de franchisenemer. “Het schrijven van een ondernemingsplan was nieuw voor me. De gesprekken met de bank waren nieuw voor me. Gelukkig stond de franchisegever me bij waar nodig. Richard ondersteunde me zelfs vanuit zijn vakantieadres met de onderhandeling over de locatie.”

Everts gaat 11 oktober van start en heeft al een aantal klanten. “Ik ben de afgelopen twee weken veel bezig geweest met promotie. Ik heb geflyerd in de stad, ik stond in huis-aan-huis bladen en op evenementen, en ik was actief op social media. De franchisenemer hoopt dat als deze trend zich voortzet ze in de toekomst ook in de avonduren cursussen kan faciliteren. “Wellicht met nog een extra docent erbij.”

Bron: De Nationale Franchisegids


Meet & Greet

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden om ook als franchisenemer aan de slag te gaan bij International Art School? 

De formule wil belangstellenden graag uitnodigen voor een ‘meet en greet’ om u hierover te informeren en de nieuwe franchisemogelijkheden en uw eigen plannen te bespreken. 

Voor afspraken is de periode tussen 21 november 2016 en 3 december 2016 vrijgehouden om u te ontmoeten in Oirschot. Mogelijk kunt u dan al begin 2017 beginnen met uw eigen International Art School vestiging!

Voor meer informatie neem direct contact op met:

Richard Smal 

06-23262650

richard@seasonsartclass.nl

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.