Met FranchiseFormules.NL naar de Belgische beurs Franchising & Partnership?

Datum: februari 22, 2017

Serieuze plannen om met uw formule de grens over te steken naar onze Zuiderburen? Overweeg dan dit jaar eens een deelname aan de Belgische franchisebeurs ‘Franchising & Partnership’ (Tour & Taxis, Brussel ma 27 / di 28 maart 2017). 

Ondernemers, zelfstandigen en starters uit België krijgen twee dagen lang de kans om kennis te maken met 250 exposanten. Tussendoor kunnen ze een keuze maken uit 140 boeiende sprekers, conferenties en workshops.

De “beurs in de beurs”, Franchising & Partnership, is een extra troef voor franchiseformules die op zoek zijn naar expansiemogelijkheden in of naar België. FranchiseFormules.NL biedt de mogelijkheid aan te sluiten bij onze eigen stand met een zgn. paneelwandstand (zie foto beneden): één vierkante meter gepersonaliseerde wand, vermelding in de bezoekersgids, 1 hoge tafel + 2 barkrukken en deelname aan de speeddate module. U kunt beide dagen deelnemen voor € 1.500,-. 

Er is plaats voor 6-8 formules om op laagdrempelige wijze in contact te komen met (een) Belgische (Master-)franchisenemer(s). Ondermeer de formule Mobile Service Centre heeft voor deelname ingetekend. Ook de Nederlandse tak van de formule Délifrance is aanwezig op de beurs met een eigen stand en staat bij ons in de buurt.

Formules die willen deelnemen aan de gezamenlijke stand in Brussel kunnen tot 1 maart a.s. contact opnemen met Jan-Piet Broersma of Luc Deraedt.   

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.