MEGA Tegels & Badkamers organiseert franchise bijeenkomst

Datum: april 11, 2017

Op 9 mei 2017 organiseert MEGA Tegels & Badkamers een informatiebijeenkomst voor iedereen die geïnteresseerd is in het ondernemerschap. MEGA Tegels & Badkamers is dé specialist op het gebied van tegels, badkamers en (woon)vloeren.

MEGA Tegels & Badkamers is al jaren een succes met haar franchiseformule. Er wordt vanuit MEGA Tegels & Badkamers een uitbreiding verwacht van zes nieuwe vestigingen in de komende twee jaar. De verwachtingen komen mede door de aantrekkende huizenmarkt en een hoogtepunt aan verbouwingen. Om deze reden heeft MEGA Tegels & Badkamers besloten om een bijeenkomst te organiseren voor ambitieuze ondernemers of toekomstige ondernemers.

De bijeenkomst zal in het teken staan van het franchisenemerschap bij MEGA Tegels & Badkamers. Op deze avond zal het geheel duidelijk worden wat franchisenemerschap bij MEGA Tegels & Badkamers inhoudt en wat er bij komt kijken als je ondernemer wordt. Het doel van deze avond is om iedereen te informeren en elke vraag te beantwoorden.

De bijeenkomst vindt plaats op dinsdag 9 mei 2017 in de MEGA Tegels & Badkamers vestiging te Hoorn op de Dr. C.J.K. van Aalstweg 16. De aanvang is om 19:00. Indien men de bijeenkomst wil bijwonen is er de mogelijkheid om zich aan te melden via: http://www.megategel.nl/franchise-bijeenkomst.  

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.