Meet en Greet International Art School

Datum: november 17, 2016

De formule International Art School heeft in haar eerste jaar 4 nieuwe franchisenemers mogen verwelkomen in Nederland, en ze hebben nog een aantal nieuwe vestigingen gepland. Er zijn nu in totaal meer dan 100 vestigingen in West-Europa, dus een spectaculaire groei van 40 percent vergeleken met vorig jaar. 

De formule merkt dat het aantal franchise aanvragen toeneemt, geholpen door het huidige lage rentestand, waardoor meer en meer mensen investeren in zichzelf, en een betere financiële toekomst voor hun gezin. Een rendement van 100 % in het eerste jaar is mogelijk, en daarna heeft u een leuke winstgevende parttime lifestyle business, werkend vanuit huis.

Daarnaast is de markt enorm aan het groeien wat gemerkt wordt aan het aantal aanmeldingen voor de cursussen.  In 2019 is de verwachting dat de helft van de volwassenen 50-plus is en dus tot onze primaire doelgroep zal behoren.

De formule wil belangstellenden graag uitnodigen voor een ‘meet en greet’ om u hierover te informeren en de nieuwe franchisemogelijkheden en uw eigen plannen te bespreken. 

Voor afspraken is de periode tussen 21 november 2016 en 3 december 2016 vrijgehouden om u te ontmoeten in Oirschot. Mogelijk kunt u dan al begin 2017 beginnen met uw eigen International Art School vestiging!

Voor meer informatie neem direct contact op met:

Richard Smal 

06-23262650

richard@seasonsartclass.nl

 

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.