Meer startende ondernemers in crisistijd

Datum: maart 10, 2014

Een baan vinden in deze economisch slechte tijd is niet gemakkelijk. Een manier om toch aan het werk te komen, is voor jezelf beginnen. Uit onderzoek blijkt dat steeds meer werkzoekenden de sprong nemen en een eigen bedrijf starten. Veel van de oriënterende ondernemers overwegen om zich aan te sluiten bij een franchiseformule, zodat je op veel gebieden ondersteund en begeleid wordt. Bekende formules, zoals Bagels & Beans, Bruna, FEBO, MultiVlaai en Shell krijgen op dit moment veel aanvragen van aspirant-ondernemers.

Om kandidaat-ondernemers de mogelijkheid te bieden zich breed te oriënteren op de mogelijkheden organiseert stichting Onderneem ‘t! op vrijdag 11 en zaterdag 12 april een ondernemersbeurs bij Euretco in Hoevelaken. Op de beurs kunnen de aspirant-ondernemers op een laagdrempelige manier in contact komen met diverse franchiseformules uit verschillende branches die op zoek zijn naar ondernemers die zich willen aansluiten bij hun formule. Ook kunnen zij vragen stellen aan o.a. de Kamer van Koophandel, de Belastingdienst en het UWV.

Standhouders zijn onder andere: Anytime Fitness, Bakker Bart, Domino’s Pizza, FEBO, Jamin, New York Pizza, fit20Maxx aanhuurmakelaarsCity BoxNu Wonen en vele andere formules. Ook kunnen de bezoekers seminars van diverse formules bijwonen. De beurs is op vrijdag 11 april en op zaterdag 12 april geopend van 10.00 tot 16.00 uur. Toegang, parkeren en kinderopvang is gratis. Kijk voor meer informatie op www.ikwordondernemer.nl


Franchise begeldingstraject

Omdat er al meer dan 700 franchiseformules actief zijn in ons land is het niet altijd even eenvoudig voor startende ondernemers om de juiste (bij hun passende) keuze te maken. Ook kent het businessmodel ‘franchise’ nogal wat potentiële valkuilen voor franchisenemers. FranchiseFormules.NL kan u van dienst zijn door u goed in te lichten over het aangaan van een franchise samenwerking. Ook selecteren wij de juiste formule(s) voor u en bereiden u voor op (selectie)gesprekken met (een) franchisegever(s). Kandidaat-ondernemers die persoonlijk begeleid willen worden naar de voor hun meest geschikte franchiseformule kunnen op de beurs contact opnemen en kennismaken met franchise-/ondernemerscoach en initiatiefnemer van de website FranchiseFormules.NL, dhr. Jan Piet Broersma (bezoek stand nr.32).

Geen zin om in de rij te staan? Print hier uw persoonlijke uitnodiging(en) 

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.