Meer nieuwe franchisenemers voor Quickmediator

Datum: juli 25, 2013

Nico van Kan (58) start per 6 augustus bij Quickmediator als mediator, na jarenlange ervaring in een zorginstelling als begeleider en mediator is Nico aan het ondernemersavontuur begonnen.

Hij heeft er enorm veel zin in en zal voor Quickmediator in Limburg, regio parkstad actief zijn.

Joost Hasenaar(43) start per 1 oktober voor Quickmediator in Amsterdam, is Mr. en is jarenlang consultant geweest voor diverse overheden en grote concerns.

Veel aanvragen

We hebben al veel aanvragen in het zuiden, maar zijn er nog slecht bezet. Nu wij een franchisenemer alhier hebben, zullen we ook in deze regio meer marketing inzetten en de volle agenda voor Nico realiseren. Voor meerdere provincies zoals Brabant, Limburg, Groningen, Gelderland, Overijssel en Zeeland zoeken wij franchisenemers.

De grote steden zijn we blij met meerdere mediators, want in de steden zijn de aanvragen zo groot dat een franchisenemer dit nimmer alleen aan kan. Door de komst van Joost kunnen we nu in Amsterdam de aanvragenstroom ook daadwerkelijk verwerken en heeft iedereen hier een goede omzet uit.

Mediation verplicht

Door de afschaffing van rechtsbijstand subsidies, wetswijziging op komst in 2014 van verplichte mediation en de hoge uurlonen van advocaten, spinnen wij garen in de huidige markt. Bijvoorbeeld een echtscheiding via een advocaat of een zgn. echtscheidingsmakelaar kost al gauw zo’n 4-6000 euro en meer.  Bij Quickmediator zijn klanten tussen de 1000-2000 max. kwijt en is alles geregeld.

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.