Meer Mediation, minder rechtszaken!

Datum: augustus 11, 2014

In september gaat franchiseformule Amediators ON-TOUR, waarbij de franchisenemers hun krachten zullen bundelen, tijdens de regionale informatiedagen “Meer Mediation, minder rechtszaken!”.  Want hoe vaker mediation zal worden toegepast, des te minder rechtszaken er in Nederland zullen zijn. Op 1 van de 2 gezinnen in Nederland, of dat nu zakelijk of privé is, loopt een rechtszaak. Terwijl er nog maar 1 op de 320 gezinnen, (direct) kiezen voor Mediation. Wellicht brengen onze 3 verschillende uurtarieven (afhankelijk van het conflict) daar verandering in! Want laten we eerlijk zijn, onder nagenoeg ieder dak is toch wel iets van een onopgelost conflict te vinden binnen de familie, kennissenkring of met de buren, dat we eigenlijk wel opgelost zouden willen zien? Ze zeggen wel eens, bijna 50% van de mensen heeft een conflict met de buren en de rest woont daarnaast. 

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.