MCR Retailminds’ Quickscan geeft helder inzicht in marktgebieden

Datum: juni 15, 2016

Hoe bepaal ik mijn marktgebied, hoeveel consumenten wonen hierbinnen, wat besteden deze en wie zijn mijn concurrenten? Dit en nog veel meer zit vervat in de Quickscan van MCR Retailminds. De Quickscan genereert online een volledig beeld van het verzorgingsgebied van (de) geselecteerde locatie(s). In overzichtelijke informatieschermen kunt u de demografische opbouw, de consumptieve besteding en de concurrentie binnen de geselecteerde branche raadplegen.

De Quickscan is uitermate geschikt om vanachter uw pc of tablet een eerste indruk op te doen van de potentie van (het) geselecteerde verzorgingsgebied(en). 

Bekijk in dit demo-filmpje (kijktijd: 2;04 min.) hoe overzichtelijk, snel, volledig en vooral gebruiksvriendelijk het werkt! 

De Quickscan van MCR Retailminds genereert online een volledig beeld van het verzorgingsgebied van (de) geselecteerde locatie(s). Bron: FranchiseFormules.NL


Over MCR Retailminds

MCR Retailminds is een onafhankelijk adviesbureau dat, ondanks haar jonge karakter, toch beschikt over een aanzienlijke ervaring op het gebied van strategisch locatieadvies aan detailhandelsorganisaties. Groei- en vestigingsvraagstukken zowel als segmentatie- en haalbaarheidsstudies vormen het belangrijkste deel van de activiteiten. Vooral binnen franchise organisaties en voor het midden- en kleinbedrijf in Nederland is MCR Retailminds dé aangewezen partij voor de beantwoording van alle vraagstukken die hierbij aan de orde komen. MCR biedt haar informatie en adviezen op twee manieren aan; enerzijds in heldere, uitgewerkte maatwerk rapportages, anderzijds via online informatiesystemen waar de cliënt met een abonnement toegang toe krijgt. Een deel van de opdrachtgevers die MCR Retailminds mag bedienen zijn doorverwezen door banken, die hun relaties graag beslagen ten ijs willen laten komen en de visie en rapportages van MCR Retailminds hiervoor uitermate geschikt achten. Talloze branches in alle bedrijfsgroottes weten inmiddels de weg naar MCR Retailminds te vinden.

Lees meer over MCR Retailminds B.V. in het partnerprofiel op de website van de FranchiseFormules Adviestak. 

Bron: FranchiseFormules.NL

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.