MCR Retailminds nieuwe partner FranchiseFormules.NL Adviestak

Datum: maart 8, 2016

MCR Retailminds B.V. uit Rijswijk is toegetreden tot de selecte groep adviseurs die opereren binnen het samenwerkend ondernemersverband achter FranchiseFormules.NL. Het bedrijf van Erik van Koert (op foto rechts) en Hans Hagoort is een onafhankelijk adviesbureau, dat ondanks haar relatief jonge karakter toch al beschikt over aanzienlijke ervaring op het gebied van strategisch locatieadvies aan detailhandelsorganisaties. 

Groei- en vestigingsvraagstukken zowel als segmentatie- en haalbaarheidsstudies vormen het belangrijkste deel van de activiteiten. Met name binnen franchise organisaties en voor het midden- en kleinbedrijf in Nederland is MCR Retailminds dè aangewezen partij voor de beantwoording van alle vraagstukken die hierbij aan de orde komen. MCR biedt haar informatie en adviezen op twee manieren aan; enerzijds in heldere, uitgewerkte maatwerkrapportages, anderzijds via online informatiesystemen waar de cliënt met een abonnement toegang toe krijgt. 

Een deel van de opdrachtgevers die MCR Retailminds mag bedienen is doorverwezen door banken, die hun relaties graag goed beslagen ten ijs willen laten komen en de visie en rapportages van MCR Retailminds hiervoor uitermate geschikt achten. Talloze branches in alle bedrijfsgroottes weten de weg naar MCR Retailminds inmiddels te vinden.

Lees meer over MCR Retailminds in het bedrijfsprofiel op deze website. 

 

MCR Retailminds B.V., het bedrijf van Erik van Koert (r.) en Hans Hagoort, is aangesloten als partner bij de FranchiseFormules.NL Adviestak. Bron: FranchiseFormules.NL

 

 

 

 

 

 

Bron: FranchiseFormules.NL

Tips van de redactie!

Lees ook:

Pierre Vancrutsen nieuwe partner FranchiseFormules.NL Adviestak voor België (14-oktober 2015)  
Frank van Rijk nieuwe partner FranchiseFormules.NL (5-augustus 2015)
Ron Castelijns nieuwe partner FranchiseFormules.NL (27-juli 2015)
Gerard Gerritsen en Nico van Loo nieuwe partners FranchiseFormules.NL (22-april 2015)


Over de adviestak van FranchiseFormules.NL

De Adviestak van FranchiseFormules.NL opereert in de markt als een samenwerkend ondernemersverband. De aangesloten partners zijn allen zelfstandig ondernemer én expert op het gebied van franchising of een (gerelateerd) deelgebied daarvan. Er zijn partners actief in Nederland en België.

Onze core business is het helpen en adviseren van bedrijven bij de introductie, expansie, ontwikkeling en/of professionalisering van hun franchiseformule(s). Daarbij staat het “van A-tot-Z” ontzorgen van de klant voorop. De veelal nauwe samenwerking van partners onderling bij de uitvoering van opdrachten maakt onze dienstverlening sterker en het netwerk van klanten groter.

Ook partner worden? Meer informatie via de website van de Adviestak.

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.