MCR Retailminds gaat intensieve samenwerking aan met Jetts

Datum: mei 4, 2016

De voor Nederland nieuwe Sportclub Jetts heeft ambitieuze plannen. Doel is om binnen enkele jaren ca. 40 vestigingen te openen, gespreid door heel Nederland. Dit vergt, behalve veel inspanningen, de nodige kennis en inzicht om tot een sluitende locatiestrategie te komen.

Om die reden heeft Jetts er voor gekozen zich op dit vlak te laten adviseren en ondersteunen door MCR Retailminds uit Rijswijk. Jettsdirecteur Hub Brouwers: MCR Retailminds is zonder enige twijfel dé partij in de markt die behalve de nodige kennis, data en informatie, ook nog eens beschikt over fantastische systemen die deze drie aspecten op een unieke manier inzichtelijk maken, zodat wij onze beslissingen op dit vlak op grond van feiten kunnen nemen en ieder toeval uitsluiten. Zo wordt de kans van misschietennog maar bijzonder klein en plaatsen we iedere nieuwe club, precies daar waar deze de grootste kans van slagen heeft!

Over Jetts

In 2007 opgericht en inmiddels meer dan 250 fitness sportclubs in Australië en Nieuw-Zeeland is Jetts een zeer succesvol concept te noemen. Jetts staat ‘down under’ bekend als een sportschool waar je kan en mag genieten van de vrijheden die deze onderneming biedt. Zo zit je niet vast aan een contract, heb je 24 uur per dag, 7 dagen in de week toegang tot de sportschool, heb je toegang tot alle Jetts sportscholen in het land en zijn de abonnementsprijzen ook nog eens laag.

De Jetts sportscholen zijn uitgerust met de nieuwste technologische fitness apparaten. Op korte termijn voorziet Jetts reeds in de opening van 2 clubs binnen 2 grote steden van Nederland.
Voor Jetts is de Nederlandse markt goed ontwikkeld en met hun unieke kenmerken verwacht men al snel de specifieke doelgroepen in grote getale over de vloer te krijgen.

Over MCR Retailminds

MCR Retailminds B.V. is een onafhankelijk adviesbureau, dat ondanks haar jonge karakter toch beschikt over een aanzienlijke ervaring op het gebied van strategisch locatieadvies aan detailhandels-, horeca- en dienstenorganisaties.
Vooral binnen franchiseorganisaties en voor het midden- en kleinbedrijf in Nederland is MCR Retailminds dé aangewezen partij voor de beantwoording van alle vraagstukken die hierbij aan de orde komen. Een deel van de opdrachtgevers die MCR Retailminds mag bedienen zijn doorverwezen door banken en andere financierende partijen die hun relaties graag beslagen ten ijs willen laten komen en de visie en rapportages van MCR Retailminds hiervoor uitermate geschikt achten. 

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.