McGregor start met franchise

Datum: maart 10, 2017

Doniger Fashion Group, eigenaar van het succesvolle heren – en damesmode merk McGregor, kiest ervoor om een aantal van haar goedlopende company stores aan franchise partners aan te bieden. Wij geloven in het succes van franchise, zegt Jochem Vermaat, International Retail director van Doniger Fashion Group. McGregor is een merk met een trouwe klantenkring. Deze klanten verwachten een hoog serviceniveau en een goed advies. Door de samenwerking aan te gaan met locale en betrokken ondernemers denken wij deze waarden nog beter te kunnen waarborgen dan wij nu al doen.

Voor de werving en selectie van deze ondernemers hebben wij Franchise Match aangesteld. Zij zal het complete overname proces begeleiden. Wij gaan de vestigingen tegen zeer gunstige voorwaarden aanbieden. Doelstelling is om de betreffende vestigingen in Breda, Bussum, Den Haag, Eindhoven, Maastricht, Nieuwegein, Zeist en Zoetermeer voor 2018 in franchise te hebben uitgegeven. 

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.