McDonald’s Zwolle-Noord krijgt een McCafé

Datum: oktober 12, 2016

Vanaf deze week start McDonald’s Zwolle-Noord met een flinke verbouwing van maar liefst 5 weken. De komende twee weken is het restaurant nog gewoon geopend tijdens de werkzaamheden, maar vanaf maandag 24 oktober kan men alleen terecht via de McDrive. Maandag 31 oktober sluit twee weken lang het gehele restaurant. Op 12 november is de heropening. McDonald’s liefhebbers moeten dus even uitwijken naar één van de andere restaurants, maar het wachten wordt meer dan beloond. Naast een complete restyling van het exterieur en interieur en een uitbreiding met maar liefst 110 zitplaatsen komt er als eerste buiten het westen van het land en als vierde restaurant van Nederland een McCafé met diverse koffievariaties en flink aanbod aan lekkernijen. 


Van bediening aan tafel tot glutenvrije broodjes

McDonald’s staat niet stil als het om innovaties op fastservice gebied gaat. Zo is vorig jaar het glutenvrije broodje met veel succes geïntroduceerd en is er dit jaar gestart met de uitrol van Table Service. Bij Table service kan men bestellen via de zogenaamde digitale bestelkiosken (Easy Order Kiosken) om vervolgens een plek uit te kiezen in het restaurant waarna de bestelling aan tafel wordt gebracht. Daarnaast worden alle keukens omgebouwd naar een nieuw systeem genaamd ‘Made for You’. Hierbij worden alle burgers ter plekke voor de gast bereid. Ook is dit jaar McCafé in Nederland geïntroduceerd. Bij het McCafé kunnen gasten aan de speciale koffiecounter kiezen uit vele verschillende koffievariaties; van een espresso tot een latte macchiato met siroop naar keuze. Naast een sterk uitgebreid thee- en koffieassortiment, biedt het McCafé ook een ruime keuze aan allerlei nieuwe lekkernijen als makarons, merenguetaartjes en verse croissantjes. De koffievariaties en de lekkernijen zijn de hele dag verkrijgbaar, ook via de gewone counter, bestelkiosk en de McDrive. McDonald’s Zwolle-Noord krijgt het allemaal. 

‘Ondanks de eerdere verbouwing in 2009 en de implementatie van de dubbele drivelane in 2012 pakken wij met deze complete restyling flink uit’, vertelt Sjoerd-Jan Feenstra, franchisenemer van McDonald’s Heerde, Kampen en Zwolle. In totaal worden er 110 extra zitplaatsen gecreëerd, komen er voor de kinderen speciale magic tables en floors en een nieuw Playland, gaan we over op volledige LED verlichting in en om het restaurant en wordt de crewroom en het kantoor onder handen genomen. Dit alles om vanaf 12 november helemaal klaar te zijn voor de toekomst en onze gasten alle innovaties te bieden die McDonald’s kent inclusief bediening aan tafel, glutenvrije broodjes, burgers op bestelling en een heerlijke kop koffie van McCafé. Ik kan eigenlijk niet wachten tot het zover is. Het is geweldig om te kunnen blijven innoveren. Zo blijf je aan de top”, aldus een enthousiaste en trotse Feenstra.

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.