McDonald’s Zwolle-Noord bezorgt voor één keer aan huis

Datum: mei 4, 2017

In november 2016 is het McDonald’s restaurant aan de Ceintuurbaan compleet verbouwd en is Zwolle als eerste in de regio een McCafé rijker. Om Zwollenaren kennis te laten maken met dit concept en de lekkernijen organiseert het restaurant tussen 10 en 15 mei een McCafé vijfdaagse waarbij zij eenmalig gratis lekkernijen van McCafé aan huis gaat bezorgen met een speciale McCafé Piaggio verrasservice. Het restaurant roept vanaf vandaag mensen op om een persoonlijke boodschap te appen naar de verrasservice.

Over de verrasservice

“Om mensen kennis te laten maken met de producten van McCafé organiseren wij deze vijfdaagse waarbij wij iedere dag tien Zwollenaren blij maken met een doos vol lekkernijen van iemand die aan ze denkt. In een speciale McCafé Piaggio gaan wij tussen 10 en 15 mei deze mensen verrassen met een persoonlijke boodschap en iets lekkers. Iedereen kan iemand uit Zwolle aanmelden en mee doen is uiteraard gratis. Ons team houdt er van om bijzondere dingen te doen en we kunnen dan ook niet wachten om op pad te gaan met deze unieke verrasservice. Nu kan ik zeggen dat we voor één keer aan huis bezorgen,” glimlacht Sjoerd-Jan Feenstra, franchisenemer van McDonald’s Heerde, Kampen en Zwolle. 

Opgeven

Opgeven is simpel. Dit kan door voor 14 mei een app (0620339049) of mail (pr.zwolle@nl.mcd.com) te sturen met het bezorgadres en de persoonlijke boodschap aan de persoon die je wil verrassen. 

Onder alle inzendingen worden 50 Zwollenaren verrast tussen 10 en 15 mei aanstaande.


Over McCafé

McCafé is nieuw concept dat een klein jaar geleden geïntroduceerd is in Nederland.Bij het McCafé kunnen gasten aan een speciale koffiecounter kiezen uit vele verschillende koffievariaties; van een espresso tot een latte macchiato met siroop naar keuze. Naast een sterk uitgebreid thee- en koffieassortiment, biedt het McCafé ook een ruime keuze aan allerlei nieuwe lekkernijen als macarons, cheesecake, divers ander gebak en verse croissantjes. De koffievariaties en de lekkernijen zijn de hele dag verkrijgbaar, ook via de gewone counter, bestelkiosk en om mee te nemen via de McDrive. Op vrijdag en zaterdag zelfs 24 uur per dag!

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.