McDonald’s Zwolle-Noord 24 uur open in het weekend

Datum: augustus 8, 2016

De McDrive van McDonald’s Zwolle-Noord aan de Floresstraat gaat vanaf 12 augustus als eerste fastservice restaurant in de regio op vrijdag en zaterdag 24 uur per dag open. Dit naar aanleiding van de pilot ‘vrije sluitingstijden’ die vanaf 1 augustus van start is gegaan in Zwolle. Het restaurant speelt hiermee in op de wensen van de moderne consument. 

Op dit moment zijn alle restaurants met McDrive van franchisenemer Sjoerd-Jan Feenstra al vanaf 7 uur geopend voor ontbijt. “Je ziet dat deze markt groeiend is en dat er eigenlijk altijd wel mensen onderweg zijn.” De stap om in het weekend 24 uur open te gaan voelt als een logische stap voor de franchisenemer nu de regelgeving het toelaat: “Op dit moment hebben wij al zeer ruime openingstijden. Hiermee spelen we in op de vraag die er is bij mensen die bijvoorbeeld uit een nachtdienst komen, terugkomen van het stappen of op de weg zitten voor het werk. Door 24 uur open te gaan in het weekend bedienen wij onze gasten nog beter. Wij zijn dan ook helemaal klaar voor dit nachtelijke avontuur”, aldus Feenstra. Het restaurantgedeelte sluit om 1.00 uur in het weekend.

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.