McDonald’s opent 4 nieuwe restaurants in 2015

Datum: december 23, 2015

McDonald’s is het afgelopen jaar doorgegaan met investeren in groei en vernieuwing van haar restaurants. Zo werden er het afgelopen jaar vier nieuwe McDonald’s restaurants gebouwd in Leiden, Arnhem, Amsterdam en Lansingerland. Met de opening van deze vier nieuwe restaurants creëert McDonald’s maar liefst 320 nieuwe banen in de directe omgeving van deze locaties. In het nieuwe jaar zal McDonald’s doorgaan met het zoeken naar nieuwe locaties waar consumenten behoefte hebben aan de typische producten en service van McDonald’s.

Met de opening van elk van deze restaurants voegt McDonald’s waarde toe aan de directe gemeenschap. Zo leidt elk restaurant bijvoorbeeld tot zo’n 80 tot 100 nieuwe banen, die bijna allemaal betrokken worden door werknemers die binnen een straal van vijf kilometer rondom het restaurant wonen. Hiermee is McDonald’s een belangrijke lokale werkgever. Daarnaast vindt McDonald’s het belangrijk om te investeren in haar medewerkers. Zij krijgen verschillende mogelijkheden om zichzelf te ontwikkelen door het volgen van diverse trainingen en opleidingen. Dat maakt dat werken bij McDonald’s niet alleen relevant voor nu is, maar zeker ook voor later.

Bij de bouw van McDonald’s restaurants wordt rekening gehouden met de impact op het milieu en worden al deze restaurants voorzien van de laatste duurzame innovaties en ingericht met de meest recente energiezuinige oplossingen. Zo wordt er niet alleen gebruik gemaakt van zuinige installaties met warmteterugwinning en warmtepompen, maar hebben deze restaurants ook LED-verlichting, watervrije urinoirs, zonneboilers en Low Oil Volume friteuses.

Met de opening van deze vier restaurants in afgelopen najaar ligt McDonald’s op koers voor het realiseren van 1200 nieuwe arbeidsplaatsen in drie jaar, en komt het totaal aantal restaurants in ons land op 245.

Bron: McDonald’s Nederland

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.