McDonald’s Nederland wint Foodservice Award 2019

Datum: januari 9, 2019

McDonald’s Nederland heeft de Foodservice Award 2019 toegekend gekregen. Ruim 20.000 consumenten beoordeelden de afgelopen maanden hun favoriete foodservicebedrijven op aspecten als prijs, productkwaliteit en uitstraling & beleving. In de categorie Fastfood kwam McDonald’s als winnaar uit de bus. De Award werd gisteravond uitgereikt tijdens een feestelijke gala-avond op de Horecava in de RAI Amsterdam.

De “˜Foodservice Award’ is een samenwerking tussen Horecava en Q&A, de organisatie achter de “˜Retailer of the Year’ verkiezingen, en onderscheidt verschillende categorieën: Attractieparken, Bezorgen, Bioscopen, Catering, Dierentuinen, Fastfood, Hotels, Koffie & Lunchrooms, Onderweg, Restaurants, Speciaalzaken, Supermarkten, Tankstations, Vakantieparken en Wellness. In totaal deden 29 bedrijven mee aan de verkiezing.

Erwin Dito, Managing Director McDonald’s Nederland: “Tevreden gasten is ons hoogste doel. Samen met onze franchisenemers en crew in de restaurants werken we elke dag hard aan het bieden van feel good moments. We zijn dan ook ontzettend blij en vereerd dat onze gasten ons als winnaar aangewezen hebben.”

Over McDonald’s Nederland 

Wekelijks biedt McDonald’s Nederland aan bijna 3,2 miljoen gasten op ieder moment van de dag een positief moment. Met gevarieerde keuzes en versbereide, iconische producten die door ruim 20.000 medewerkers met zorg worden bereid. In Nederland heeft McDonald’s 247 restaurants. Het streven naar kwaliteit en beleving staat centraal in alle facetten van de bedrijfsvoering, evenals het inzetten van haar schaalgrootte om te verduurzamen en een positieve bijdrage te leveren aan de maatschappij.

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.