McDonald’s heropent op Woonplein Schuttersveld in Enschede

Datum: februari 2, 2015

Op dinsdag 10 februari heropent McDonald’s haar restaurant op het Woonplein Schuttersveld in Enschede. Zo’n 100 medewerkers uit de omgeving gaan aan de slag in het nieuwe restaurant. Op maandag 9 februari is de McDrive tussen 12.00 en 13.00 uur alvast even open om te proefdraaien. Gasten krijgen dan een gratis Hamburger menu.

 “Wij zijn ontzettend verheugd met de heropening van het restaurant op Woonplein Schuttersveld, waardoor we onze gasten wederom een comfortabele eetgelegenheid kunnen bieden”, aldus Robin Veldt, Franchisenemer McDonald’s restaurant Enschede Schuttersveld. Het nieuwe restaurant is ingericht volgens het interieurconcept Wood & Stone, dat is opgebouwd uit duurzame hout- en steensoorten. “Daarbij zijn de laatste innovaties op het gebied van duurzaamheid, zoals LED verlichting, friteuses die relatief gezien weinig olie gebruiken en watervrije urinoirs, in het restaurant verwerkt. Ook biedt het restaurant zo’n 100 arbeidsplaatsen voor de directe omgeving.”

Feestelijke activiteiten in openingsweek

Om de heropening op feestelijke wijze te vieren zijn er de komende tijd feestelijke activiteiten georganiseerd. Deze beginnen al de dag voor de opening. Op maandag 9 februari tussen 12.00 en 13.00 uur opent de keuken alvast om proef te draaien. Alleen op dat moment krijgen in de McDrive alle inzittenden van een gemotoriseerd voertuig een gratis Hamburger menu. Op dinsdag 10 februari en woensdag 11 februari zorgen een ballonvouwer (van 12.00 tot 19.00 uur) en Ronald McDonald (van 16.00 tot 19.00 uur) voor een feestelijke sfeer in het restaurant. De ballonnenvouwer maakt ook op zaterdag 14 februari van 12.00 tot 19.00 uur leuke balloncreaties voor de gasten.

Derde McDonald’s restaurant in Enschede

De heropening van McDonald’s restaurant Enschede Schuttersveld volgt na een brand op het meubelplein in 2013, waarna het restaurant is herbouwd. Met de heropening zijn er drie McDonald’s restaurants in Enschede, namelijk McDonald’s restaurant Enschede Centrum, McDonald’s restaurant Enschede Zuiderval en McDonald’s restaurant Enschede Schuttersveld.


Over McDonald’s Nederland

In Nederland heeft McDonald’s 241 restaurants, die wekelijks door zo’n 3 miljoen gasten worden bezocht. Ruim 17.000 medewerkers vormen de kern van de organisatie. Het streven naar kwaliteit in alle facetten van de bedrijfsvoering staat centraal. McDonald’s wil iedere gast op elk gewenst moment de beste kwaliteit en een gevarieerde keuze bieden.

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.