McDonald’s en Videoland gaan samenwerken

Datum: december 8, 2014

Vandaag hebben McDonald’s en Videoland bekend gemaakt dat ze een unieke samenwerking aangaan. McDonald’s is het eerste Nederlandse merk dat ruim zeven miljoen euro aan waarde in recente online films weggeeft aan consumenten. De consument krijgt de keuze uit 50 topfilms waarvan de helft in de top 20 staat van de The Box Office 2014.

Vanaf 9 december ontvangen gasten van McDonald’s bij aankoop van een Groot Voordeel menu of Salade menu een voucher voor een gratis online film van Videoland. René Jaspers, Marketing Directeur van McDonald’s Nederland licht toe: “December is de maand van cadeaus geven en gezelligheid. Vooral films kijken en samen eten zijn dan populaire bezigheden. Onderzoek toont aan dat de decembermaand samen met de zomervakantie de drukste periode voor online filmverhuur is (Gfk – september 2014). Wij spelen daar op in door onze gasten juist in deze maand te verblijden met een mooi cadeau.” 

Van 9 tot en met 28 december 2014 ontvangen gasten bij aankoop van een Groot Voordeel menu of een Salade menu een voucher voor een online film cadeau. De vouchers kunnen ingewisseld worden tot en met 28 februari 2015. Via het online platform van Videoland kan er gekozen worden uit 50 topfilms, met verschillende genres voor jong en oud. Met kaskrakers en nieuwe toppers, zoals het spectaculaire The Wolf of Wall Street, het emotionele The Fault in Our Stars en het vrolijke Rio 2. 

Over McDonald’s Nederland

In Nederland heeft McDonald’s 240 restaurants, die wekelijks door zo’n 3 miljoen gasten worden bezocht. Ruim 17.000 medewerkers vormen de kern van de organisatie. Het streven naar kwaliteit in alle facetten van de bedrijfsvoering staat centraal. McDonald’s wil iedere gast op elk gewenst moment de beste kwaliteit en een gevarieerde keuze bieden. 

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.