McDonald’s betaalt collegegeld van talentvolle medewerkers

Datum: september 10, 2012

Voor het zesde opeenvolgende jaar heeft McDonald’s de McStudiebeurzen uitgereikt. Met de McStudiebeurs betaalt McDonald’s een jaar lang het collegegeld van vijftien talentvolle medewerkers. Hiermee biedt McDonald’s haar medewerkers de kans om zich zowel binnen de organisatie als erbuiten professioneel en persoonlijk te ontwikkelen. De vijftien medewerkers volgen uiteenlopende studies, zoals bestuurskunde, communicatie en psychologie. Zij ontvingen de McStudiebeurs gisteravond uit handen van Marjolein Reijs, Director Human Resources van McDonald’s Nederland.

Ontwikkeling van medewerkers voorop
Winnaars McStudiebeurzen 2012“McDonald’s vindt de ontwikkeling van haar mensen heel belangrijk. Wij stimuleren talentvolle medewerkers dan ook om het beste uit zichzelf te halen. Zij vormen immers de kern van onze organisatie en zijn de basis van ons succes. Wij reiken daarom al een aantal jaar op rij de McStudiebeurs uit. Een geldbeurs is, in tijden van crisis, langstudeerboetes en verhoging van collegegeld, extra relevant. Als je ervoor kiest om bij McDonald’s te werken, dan kies je voor je eigen toekomst!”, aldus Marjolein Reijs, Director Human Resources van McDonald’s Nederland.

Het idee achter de McStudiebeurs
Om voor de McStudiebeurs in aanmerking te komen, konden medewerkers een essay schrijven over een aan McDonald’s gerelateerd onderwerp. Uit 97 inzendingen zijn de meest originele en inspirerende verhalen geselecteerd. Vijftien studenten verdeeld over HBO- en WO- niveau zijn de gelukkige winnaars van de McStudiebeurs. De McDonald’s medewerkers hebben niet alleen een goed essay geschreven, ze hebben ook allemaal goed gescoord op hun laatste beoordeling en zijn minimaal een half jaar werkzaam bij McDonald’s.

De winnaars
Selina van Veen – McDonald’s restaurant Almere McDrive
Stephana Verswijveren – McDonald’s restaurant Rotterdam Zwart Janstraat
Lizette van der Wal – McDonald’s restaurant Vuren
Gayle Klint – McDonald’s restaurant Zoetermeer Zilverstraat
Daniël Hofstede – McDonald’s restaurant Groningen Hoendiep
Stephanie te Paske – McDonald’s restaurant Holten
Hayo Rijpkema – McDonald’s restaurant Joure
Lotte Blom – McDonald’s restaurant Leeuwarden Centrum
Marlies Gerritsen – McDonald’s restaurant Heerde
Suzanne van de Groep – McDonald’s restaurant Ermelo
Wilco de Kleuver – McDonald’s restaurant Veenendaal McDrive
Nick Peters – McDonald’s restaurant Beuningen
Annemarie Hendriks – McDonald’s restaurant Enschede centrum
Bruce Boti – McDonald’s restaurant Enschede McDrive

Bron: McDonald’s Nederland

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.