McDelivery gelanceerd in Breda en Tilburg

Datum: juni 21, 2019

Sinds gisteren kunnen gasten in Breda en Tilburg hun favoriete McDonald’s producten bestellen en laten bezorgen via de Uber Eats-app. De dienst is, met deze uitbreiding, beschikbaar in veertien Nederlandse en drie Brabantse steden.

Joost Elshof, Brand Manager bij McDonald’s Nederland is verheugd met de Brabantse uitbreiding: “Met de lancering van McDelivery in Breda en Tilburg maken we deze service nog breder beschikbaar voor onze gasten. Het zijn twee dynamische steden met veel jongeren, we zijn er dan ook zeker van dat McDelivery in beide steden een groot succes gaat worden!”. De lancering van McDelivery in Breda en Tilburg is ook een belangrijke stap in het realiseren van de ambitie van McDonald’s om McDelivery beschikbaar te maken in iedere Nederlandse stad met meer dan 100.000 inwoners.

Ook Aukeline Tolman, de General Manager Uber Eats Nederland, is blij met de verdere uitbreiding van McDelivery: “Gebruikers bestellen massaal McDonald’s producten via onze app, waar en wanneer ze maar willen. We willen dit graag voor zoveel mogelijk mensen mogelijk maken. Het is fantastisch dat we dat met deze uitbreiding nu ook de Tilburgers en Bredanaren deze mogelijkheid kunnen bieden”

iDEAL

McDeliveryvia Uber Eats isin juli 2017 in Nederland gelanceerd, als eerste in Amsterdam/Amstelveen. Sindsdien zijn er steeds meer steden bijgekomen, zoals Rotterdam, Utrecht, Den Haag, Leiden, Groningen, Haarlem, Delft, Leiden en Eindhoven. Ook is de

dienst vorig najaar nog toegankelijker gemaakt voor gasten, bijvoorbeeld door de mogelijkheid

te bieden om bestellingen via iDEAL te betalen.

Hoe werkt het?

Het bestellen is heel simpel. De gebruiker downloadt de Uber Eats app voor Android of iOS, selecteert het restaurant naar keuze, bestelt zijn favoriete McDonald’s producten en betaalt in de app met zijn of haar iDEAL, creditcard of PayPal account. Zodra de koerier op enkele minuten afstand van het restaurant is, ontvangt het restaurant een seintje om de bestelling te bereiden. De koerier meldt zich in het restaurant, krijgt de bestelling mee en bezorgt deze McDelivery-bestelling dan binnen gemiddeld tien minuten op de door de gebruiker ingevoerde locatie.

/////

Over McDonald’s Nederland

Wekelijks biedt McDonald’s Nederland aan bijna 3,2 miljoen gasten op ieder moment van de dag een positief moment. Met gevarieerde keuzes en versbereide, iconische producten die door ruim 20.000 medewerkers met zorg worden bereid. In Nederland heeft McDonald’s 248 restaurants. Het streven naar kwaliteit en beleving staat centraal in alle facetten van de bedrijfsvoering, evenals het inzetten van haar schaalgrootte om te verduurzamen en een positieve bijdrage te leveren aan de maatschappij.

Over McDelivery

Met meer dan twintig jaar ervaring in het bezorgen van McDonald’s producten in Azië en het Midden-Oosten, is McDonald’s een van de grootste spelers wereldwijd in de bezorgmarkt. Over de hele wereld zijn er verschillende modellen voor het bezorgen van McDonald’s producten, waaronder het samenwerken met derde partijen voor het aanbieden van een succesvol bestel- en bezorgplatform. McDelivery is wereldwijd beschikbaar in meer dan 19.000 restaurants.

Over Uber Eats met codes tilburgeats en bredaeats 5 euro korting op eerste twee bestellingen*
Uber Eats is een app voor on-demand maaltijdbezorging waarmee het bestellen van eten nog eenvoudiger wordt, of je nu thuis bent, op kantoor of in het park. Uber maakt gebruik van zijn technologie en expertise op het gebied van logistiek en brengt maaltijden naar gebruikers die inloggen met hun reguliere Uber account en vervolgens hun bestelling live via de app kunnen volgen. Uber Eats is beschikbaar in meer dan 200 steden over de hele wereld. In Nederland is Uber Eats actief in Amsterdam, Amstelveen, Den Haag, Groningen, Haarlem, Utrecht, Rotterdam, Eindhoven, Enschede, Leiden, Delft, Tilburg en Breda.

*€5 korting op de eerste twee bestellingen met een minimale bestelwaarde van €15. De aanbieding loopt t/m 31 juli 2019

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.