Mattijs Manders sluit aan bij Executives Online

Datum: maart 25, 2014

Na Jan Piet van der Plank eerder dit jaar heeft per 1 maart ook Mattijs Manders (45) zich als partner aangesloten bij Executives Online. Zijn specialisme is de financiële dienstverlening. Dhr. Manders heeft ruime ervaring opgedaan in meerdere management- en directiefuncties. Tevens heeft hij ervaring als interim (verander)manager. Zijn brede achtergrond, kennis, ervaring en opleiding heeft hij met name opgebouwd in de zakelijke en financiële dienstverlening. Daarnaast heeft Manders een achtergrond in vastgoed en een afgeronde HBO opleiding gevolgd door een studie Bedrijfskunde. Tevens heeft hij vele Senior Executive opleidingen gevolgd aan Oxford University. Matthijs Manders zal de markt gaan bedienen vanuit zijn kantoor in Den Haag.

Executives Online is een internationale recruitment organisatie voor vaste posities en interim management in het topsegment van de markt. In 2000 opgericht en inmiddels actief in 11 landen wereldwijd met meer dan 70 

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.