Marlies Dekkers ontwerpt voor Hunkemöller

Datum: juli 4, 2012

Hunkemöller gaat een samenwerking met Marlies Dekkers aan, meldt RetailNews. De lijn Marlies Dekkers voor Hunkemöller wordt vanaf 5 november verkocht in geselecteerde winkels van de lingerieketen. De lingerieketen wil met de samenwerking de exclusieve designs van Marlies Dekkers voor iedereen bereikbaar maken. “Ik design voor elke vrouw”, vertelt Dekkers. “Helaas zijn designeritems niet voor iedereen toegankelijk, daarom ben ik enthousiast over de samenwerking met Hunkemöller. Nu kan iedereen één van mijn ontwerpen kopen”, zegt de ontwerpster.

Bron: Franchiseplus
Link: http://franchiseplus.nl/nieuws/Marlies-Dekkers-ontwerpt-voor-Hunkemoller.html

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.