Marktmeester gaat samenwerking aan met Koopplein.nl

Datum: oktober 3, 2018

Op 24 september j.l. tekende Jan van Assem de nieuwe dealerovereenkomst voor Koopplein Bergen. Van Assem is een bekend persoon in Bergen en omstreken. Met zijn bedrijf Hondsbossche Events organiseert hij hier al jaren evenementen en (kofferbak)markten.

 Van Assem meldt enthousiast: “Koopplein.nl sluit uitstekend aan bij wat ik al doe en trekt voor een groot deel hetzelfde publiek. Mensen die een wisselend en uniek aanbod van de beste koopjes zoeken in hun vertrouwde omgeving. Met Koopplein.nl geef ik mijn bezoekers en handelaren er nu een professionele digitale handelsplaats bij. Het wordt steeds belangrijker om on- en offline naadloos op elkaar aan te sluiten. Mijn jarenlange ervaring als marktmeester combineren met de jarenlange ervaring van Koopplein.nl moet daarom wel resulteren in een succes!”

Aaf van der Kooi, directeur van Koopplein.nl, deelt het enthousiasme van Van Assem. “Wij zien een grote toegevoegde waarde voor een koppeling met fysieke markten. Wat de markt mist bieden wij en omgekeerd. Dergelijke samenwerkingen zijn ook alleen op lokaal niveau te realiseren. Het klinkt heel cliché, maar je kunt hier echt spreken van een win-win situatie. Wij zullen de initiatieven die hierbij ontstaan zeker actief ondersteunen en meenemen in onze formuleontwikkeling. In dit kader hoop ik dat zich meer kandidaten zullen melden met deze achtergrond en visie.”

Van Assem start officieel op 15 oktober. Er is al uitvoerig overleg met de Kooppleinondernemers van Alkmaar, Heerhugowaard en Langedijk om gezamenlijk in de regio het aantal Koopplein Kofferbakmarkten uit te breiden en nog leuker te maken.

DELEN

Franchiseformule: Koopplein.nl

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.