Marketing Directeur René Repko verlaat HEMA

Datum: december 31, 1969

Per 1 februari 2012 verlaat René Repko, marketing directeur, na 7,5 jaar HEMA, meldt RetailActueel. De beslissing om zijn loopbaan buiten HEMA voort te zetten heeft Repko volgens zijn werkgever “genomen in de overtuiging dat dit het juiste moment is om op zoek te gaan naar nieuwe uitdagingen binnen zijn werkomgeving.” Er is nog geen opvolger voor hem bekend. René Repko over zijn vertrek: “Ik heb de afgelopen 7,5 jaar met veel passie, plezier en energie voor een van de sterkste merken van Nederland gewerkt. Binnen de verschillende teams die ik heb mogen aansturen hebben we stappen voorwaarts gezet, richting nog meer relevantie en groter onderscheidend vermogen.”

Bron: Franchiseplus
Link: http://franchiseplus.nl/nieuws/Rene-Repko-verlaat-HEMA.html

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.