Marjolein Vlietstra en Boi Duindam beste Restaurant Managers McDonald’s

Datum: mei 26, 2015

Marjolein Vlietstra, Restaurant Manager van McDonald’s Meerkerk, en Boi Duindam, Restaurant Manager van McDonald’s Hoorn, hebben deze week de Ray Kroc Award 2015 in ontvangst genomen tijdens een bijeenkomst van Europese McDonald’s Restaurant Managers in Praag. De Ray Kroc Award, vernoemd naar de oprichter van het eerste McDonald’s restaurant, is de jaarlijkse onderscheiding voor McDonald’s beste Restaurant Managers en een erkenning voor hun uitstekende prestaties en resultaten.

Marjolein Vlietstra en Boi Duindam zijn samen door de directie van McDonald’s Nederland verkozen tot beste Restaurant Managers van McDonald’s in Nederland. Beide Restaurant Managers zijn beloond voor hun gedrevenheid, goede prestaties en managementkwaliteiten. Tijdens de verkiezing zijn alle Nederlandse Restaurant Managers van McDonald’s beoordeeld op o.a. managementvaardigheden, verkoopcijfers en het operationeel functioneren van het restaurant.

Marjolein Vlietstra, inmiddels 24 jaar werkzaam bij McDonald’s en sinds 2009 als Restaurant Manager, vertelt: “Het
winnen van de Ray Kroc Award zie ik als een kroon op mijn carrière, maar uiteindelijk blijft werken bij McDonald’s een teamprestatie.
Je doet het niet alleen. Samen met mijn team streef ik naar het hoogst haalbare voor onze gasten”.De Ray Kroc Award, vernoemd naar de oprichter van het eerste McDonald’s restaurant, is de jaarlijkse onderscheiding voor McDonald’s beste Restaurant Managers en een erkenning voor uitstekende prestaties en resultaten. Bron: FranchiseFormules.NL Boi Duindam, sinds 2004 werkzaam bij McDonald’s en sinds 2012 als Restaurant Manager, vult aan: “Voor mij is het winnen van deze award echt een erkenning en waardering van mijn inzet. Het vieren van succes motiveert enorm om weer nieuwe doelstellingen te behalen”. 

Met de Ray Kroc Award erkent en beloont McDonald’s de uitstekende prestaties en resultaten van haar beste Restaurant Managers, die een spilfunctie in de organisatie vervullen met veel verantwoordelijkheid. Restaurant Managers geven leiding aan 80 tot 100 medewerkers. Om Restaurant Manager te worden biedt McDonald’s een speciaal Management Curriculum, dat gemiddeld 4,5 jaar duurt, waarin medewerkers leren een team zo optimaal mogelijk te laten functioneren. 


Over McDonald’s Nederland

In Nederland heeft McDonald’s 242 restaurants, die wekelijks door zo’n 3 miljoen gasten worden bezocht. Ruim 17.000 medewerkers vormen de kern van de organisatie. Het streven naar kwaliteit in alle facetten van de bedrijfsvoering staat centraal. McDonald’s wil iedere gast op elk gewenst moment de beste kwaliteit en een gevarieerde keuze bieden. McDonald’s voor iedereen. 


')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.