Marc-Jan Hollenberg dagvoorzitter en keynote-spreker op 5e FranchiseFormules Netwerkmiddag

Datum: februari 12, 2013

Op dinsdag 5 maart a.s. vindt in strandpaviljoen Zeezicht in Castricum aan Zee weer de FranchiseFormules Netwerkmiddag plaats. Deze netwerkbijeenkomst voor franchise-professionals vindt éénmaal per jaar plaats en wordt georganiseerd rondom een actueel centraal thema binnen de franchisebranche. Dit jaar heeft het centrale thema betrekking op ‘het verbeteren van de resultaten van franchisenemers binnen formules door het stimuleren van motivatie en betrokkenheid’.

De mens achter de franchisenemer, daarover gaat de Franchise Formules netwerkdag 2013. Dagvoorzitter en keynote-spreker is Marc-Jan Hollenberg van iDoDareDream Company. Aan de hand van praktische voorbeelden, wetenschappelijke inzichten en krachtige principes krijgt u deze middag zicht op hoe u als franchisegever met impact positief kunt bijdragen aan de manier waarop uw franchisenemers richting de toekomst navigeren. Diepgaand, praktisch en concreet.

Marc-Jan HollenbergMarc-Jan Hollenberg is ondernemer en founder van een bijzonder bedrijf: iDDD Company. Een eigenzinnige dienstverlener met een krachtige ondernemingsfilosofie gericht op de Nieuwe Toekomst. Hij is mastertrainer, keynote-spreker, auteur en begeleidt sinds 1999 ondernemers en directies van vele grote en middelgrote (internationale) ondernemingen in ondernemend leiderschap, communicatie en samenwerking. Kenmerkend voor hem? Diepgang. Ondernemend. Praktisch en duidelijk. Voorzien van een flinke dosis gezond boerenverstand en relativeringsvermogen. Zijn lijfspreuken zijn ‘bereidheid is alles’ en ‘het kan!’. Hij neemt u mee in zijn ervaringen met ondernemers die zijn gaan investeren in hun leiderschap.

U bent franchisegever en u wilt dat uw formule maximaal presteert. Omzet, winst en een stabiel en positief imago. U investeert veel tijd en geld om uw formule de beste formule in uw branche te laten zijn. Voor minder doet u het immers niet! U heeft perfect inzicht in alle kengetallen. De externe communicatie-uitingen zijn top. U bent een topondernemer.

En dan ineens krijgt u de vraag: vertel eens eerlijk, hoe belangrijk is de factor mens in uw formule eigenlijk, voor ú als franchisegever? Immers, mensen kopen van mensen. Zeg eens, hoeveel procent van alle investeringen in tijd en geld wordt door ú concreet besteed aan de ontwikkeling van het leiderschap van de mensen die de formule tot leven brengen? Weet u precies waardoor uw franchisenemers en hun medewerkers het meest worden gemotiveerd en geïnspireerd? Zijn zij écht verbonden met waar uw formule voor staat en gaat, of toch vooral met hun eigen ideeën? En hoe authentiek is uw formule? En uw franchisenemers die elke dag in contact staan met de klanten van uw formule? Wat ervaren uw klanten? Wéét u het antwoord? Of dénkt u het antwoord te weten..? Oja, nog één dingetje. En hoe zit dit eigenlijk bij uzelf?

Doelstelling van de FranchiseFormules Netwerkmiddag
Het geven van concrete en praktisch toepasbare handvatten staat tijdens de FranchiseFormules Netwerkmiddag centraal. U krijgt veel nieuwe informatie, interessante tips en relevante stellingen voorgelegd waar u in de praktijk direct mee aan de slag kunt. Onze sprekers gaan u ongetwijfeld aan het denken zetten over de mogelijkheden voor uw formule. Het uiteindelijke doel van de middag is u op inspirerende wijze verder te helpen in deze moeilijke maar eveneens uitdagende tijden.

Ook het netwerken, kennismaken én kennisdelen met collega-professionals uit de franchisebranche in een aangename omgeving staat centraal. Een uitgebreid lunchbuffet en borrel na afloop zijn bij de deelnameprijs inbegrepen.

Voor wie is het programma bestemd?
De FranchiseFormules Netwerkmiddag is toegankelijk voor franchisegevers / formule-eigenaren en hun directeur(en) / franchisemanager(s). Ook franchisenemers die zitting hebben in de franchiseraad van een formule en franchisespecialisten kunnen deelnemen.

Meer informatie over het verdere programma en deelname vindt u op www.netwerkmiddag.nl

Heeft u vragen over de Netwerkmiddag neemt u dan contact met ons op.

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.