Marc Bakker nieuwe franchisecoach Cosmo Hairstyling

Datum: november 12, 2014

Cosmo Hairstyling is hard op weg om weer de meest toonaangevende kappersketen van Nederland te worden. Naast een vernieuwde merkpositionering met de bijbehorende nieuwe saloninrichting, logo’s en visuals, zijn ook bij formulehuis Wave International de nodige veranderingen doorgevoerd.

Na een wisseling van aandeelhouders en directie heeft er begin 2014 een reorganisatie plaatsgevonden. Er zijn veel nieuwe mensen aangetrokken, deels uit de kappersbranche en deels daarbuiten, waaronder een bedrijfsjurist, online marketeers, trainers en franchisecoaches.Marc Bakker is vorige maand in dienst getreden als franchisecoach van Cosmo Hairstyling. Bron: FranchiseFormules.NL

Marc Bakker is de laatste aanwinst van Wave International. Marc is vorige maand in dienst treden als franchisecoach van Cosmo Hairstyling. Met ruime ervaring als Storemanager, Regiomanager en ook als Verkoopleider is hij een goede aanvulling binnen het jonge, ambitieuze team van Wave International. 

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.